Gästbok

Välkomna att skriva i vår gästbok!

Antal inlägg: 8

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

Mata in koden inbäddad i bilden

2017-09-22 22:41:59 - frank maxwell, E-postadressen är dold

Frank Maxwell Company är känt för kvalitet låntjänster och har byggt ett solidt rykte i utlåning pengar till värda individer, jag ger lån till personer som har dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar och investera i business.low ränta på 2%
Om några frågor? Tveka inte att kontakta mig på min e-frankmaxwell248@hotmail.com eller hemsida: authenticloanfinance.com

2015-09-21 10:31:37 - tobias bure, E-postadressen är dold

hej! ska få hem min albin express få Nyköping så nu söker jag en en kärra till bilen! hyra eller köpa! bure, tipps sökes! 07058039488

2015-05-24 12:54:54 - Göran Grauers, E-postadressen är dold

Hej
Tänkte höra om det är någon som skulle tänka sig att få lite hjälp med båten mot att jag får låna den.

Nu ligger kanske reda båtarna i vattnet men det behövs kanske fixas något.

Du kanske är trött på den långa vägen från Askersund innan du kommer ut i skärgården, då kan jag ha båten åt dig i Bastudalen eller Stora Forsa.
Skickar du mig en inköpslista så kan båten till och med vara provianterad och klar.

Jag har gedigen erfarenhet av alla typer av båtar, jollesegling, 8 M R-yacht, leveransseglingar. Restaurering av antikt segelfartyg och segling under 10 år i Medelhavet och Västindien.
Flera års arbete på varv och mycket mer,

Självklart har jag Skepparexamen.

Svara till goran.grauers@gmail.com
Eller ring 0141-92277.
Lokala referenser finns.

Göran Grauers

2014-03-14 19:06:24 - Anders Welin, E-postadressen är dold, www.batliv.bloggplatsen.se

provar Gästboken8-)

2012-07-24 14:39:28 - Kristian

Hej!
Som ni i vättern undrar jag om någon har ett bra tips på en "badö" som är bra om småbarn.. gärna sandstrand så klart eller om det är långgrunt någonstans?

2012-07-07 17:18:41 - Håkan och Monica, E-postadressen är dold

Hej,
Vi vill tacka för all hjälp och postitva människor vi stötte på i er förening i samband med att vi fick problem med vår båt i Askersund.

Det stöd vi kände var skönt i motgångens stund.

Monica och Håkan med Galeon 330 "Prinsen"

:)

2012-03-17 15:25:28 - Owe Rosell, E-postadressen är dold

Jag vill framföra en varm hälsning till alla "gamla" vänner i föreningarna. Jag kan sakna umgänget ibland. Jag bor nu i Katrinelund vid Hjälmaren och ser vatten alltid när jag är hemma. Båtplats har jag vid egen pir 20 meter från huset. Det kan inte bli bättre. Jag åker ut på sjön när andan faller på och gös och kräftor finns det gott om. Jag önskar att ni får en fin båtsommar. Ni får gärna hälsa på om ni har vägarna förbi. Från sjön blir det mot ett litet blått pirhus väster om Sjökrogen i Katrinelund. Ca 2 m djupt ända in till min brygga. Från land är det vänster i Katrinelund när man ser vattnet. Till höger ligger den populära Sjökrogen och vi bor till vänster ca 175 m från korsningen och huset heter Sjökanten och ligger på höger sida mot sjön. Segla lugnt!!

Owe Rosell